stripes Icoon Informatie

Informatie betreft het coronavirus

BELANGRIJK: De leslocaties zijn gesloten t/m 6 april.

CORONAVIRUS

Belangrijke informatie voor cursisten van TopTaal

De regering heeft besloten alle scholen te sluiten. In ieder geval t/m 6 april. De snelle verspreiding van het coronavirus en de maatregelen van het kabinet hebben gevolgen voor iedereen. Dat geldt ook voor TopTaal. De afgelopen dagen is gebleken dat goed onderwijs bieden in deze snel veranderende omstandigheden erg moeilijk is. En daarbij is het welzijn van onze cursisten en medewerkers erg belangrijk.

GESLOTEN

Vanaf maandag 16 maart t/m maandag 6 april worden er op alle locaties geen lessen gegeven.

LEREN OP AFSTAND / ONLINE LEREN

We proberen onze lessen zoveel en zo snel mogelijk door te laten gaan via online kanalen. Leren op afstand dus. Komende week kijken we per opleiding wat de mogelijkheden zijn voor online les volgen en andere mogelijkheden.

Voor de actuele ontwikkelingen ga naar het RIVM

——————————————————————————————————————————————————————–

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat doet TopTaal om verspreiding te voorkomen?

TopTaal volgt nauwgezet de adviezen van het RIVM, de GGD en het Ministerie van OCW. Er worden geen lessen meer gegeven op alle locaties van TopTaal. Ook ons hoofdkantoor is gesloten. Wij werken waar het kan vanuit huis. Indien de werkzaamheden het niet toelaten om thuis te werken dan houden we ons aan de volgende maatregelen.

Wat kan ik zelf doen om verspreiding te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die je zelf kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Was je handen regelmatig, 20 seconden
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Ik vermoed dat ik ben besmet. Wat moet ik doen?

Voor al je vragen over je gezondheid verwijzen we je naar de informatie van het RIVM en de rijksoverheid. Indien je positief getest bent. Meld dit bij de projectleider of bij de docent.

Gaan de lessen door?

Alle lessen op locatie vervallen vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april. We proberen zoveel mogelijk door te laten gaan via online kanalen. Dat bereiden we de komende week voor.

Wanneer kunnen we weer les krijgen op locatie?

We hebben veel contact met gemeenten en de lokale GGD’s en houden ons aan de maatregelen die zij voorschrijven. Het sluiten van de leslocaties  geldt tot en met 6 april. Als er iets verandert dan laten we het je weten.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Met wie kan ik contact opnemen?

Voor overige vragen mag je een email sturen naar info@toptaal.nl.

Of stuur een vraag in. Ga naar Contact

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier