triangle Icoon Nieuws

Taalachterstand? Werk er nu aan!

Juist in deze periode is werken aan de toekomst erg belangrijk. En taalvaardigheid is één van de vaardigheden die een grote impact kan hebben op de toekomst.

De maatregelen in de aanpak van het coronavirus hebben gevolgen voor iedereen. Bedrijfslocaties zijn niet open. Er is minder of geen werk. Bij veel bedrijven zitten medewerkers dan ook noodgedwongen thuis. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de werknemer. Juist in deze periode is werken aan de toekomst erg belangrijk. En taalvaardigheid is één van de vaardigheden die een grote impact kan hebben op de toekomst.

Taalvaardigheid

Taalvaardigheid is een belangrijke werknemersvaardigheid. En voor de werknemer een belangrijke voorwaarde om optimaal te kunnen participeren in zowel samenleving als bedrijfsleven. Het nu verhogen van de taalvaardigheid van medewerkers heeft een positief effect op het functioneren van uw medewerker na de crisis. Benut de tijd van medewerkers goed. En investeer in de toekomst.

Maar kan dat dan nu? Jazeker!

Afstandsonderwijs

TopTaal verzorgt kwalitatief afstandsonderwijs in Nederlandse taalvaardigheden. Afstandsonderwijs vraagt om maatwerk en flexibiliteit in leervormen en aanbod. En dat is de kracht van TopTaal. Wij buigen deze crisis om naar kansen voor onze deelnemers door middel van het verhogen van de taalvaardigheid.

Online leren biedt ook nu mogelijkheden om groepen les te geven. Deelnemers zijn niet afhankelijk van een locatie, ze hebben geen reistijd en geen reiskosten. Mensen ontmoeten elkaar online en werken in kleine groepjes, begeleid door de docent, aan hun taalvaardigheden.

Taalonderwijs

Gericht taalonderwijs vergroot niet alleen de taalvaardigheid van de werknemer, maar ook zijn productiviteit, betrokkenheid en zelfvertrouwen. Benut deze tijd goed en biedt hen juist nu een online opleiding aan die hen straks beter inzetbaar maakt.

Onze specialisten adviseren u graag. Neem contact op.

Benieuwd naar ons aanbod? Download hier de flyer online aanbod voor werkgevers

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier