triangle Icoon Staatsexamen

Staatsexamen programma I - B1

Werken of studeren op mbo niveau 3 of 4

Voor wie

Met het Staatsexamen programma I – B1 laat je zien dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst om in Nederland te kunnen werken of studeren. Staatsexamen Programma I is voor mensen die willen werken of studeren op mbo-3 of -4 niveau.

Wat

Het lesprogramma leidt op tot taalniveau B1. In deze cursus werken we met de methode Link+.

Niveau

Bij deze cursus is mogelijk op 5 verschillende niveaus in te stromen. Om te bepalen of je taalniveau en leersnelheid bij dit intensieve traject passen, worden hiervoor bij de intake toetsen afgenomen. Bij niveau 1 t/m 4 heeft ieder niveau 30 lessen van 3 uur en niveau 5 heeft 14 lessen van 3 uur. Ben je klaar met een niveau? Dan kun je door naar het volgende niveau. Na niveau 5 ben je klaar voor het Staatsexamen programma I.

Duur

Het volledige traject kan afgerond worden binnen 34 lesweken.

Waar?

De cursus wordt gegeven op drie verschillende locaties: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Voor alle cursussen geldt dat de lessen hybride worden gegeven. Dit betekent dat de helft van de lessen in de week op locatie in een klaslokaal plaatsvindt, de andere helft wordt online gegeven.

Kosten?

De lessen kosten €12,50 per uur. Bij betaling van het volledige bedrag per niveau vooraf, ontvang je korting. Vraag naar de mogelijkheden.
(De korting geldt niet voor cursisten met een DUO-lening)

 

Meld je direct aan

Direct aanmelden?

Klik hier

Flyer Staatsexamen I-B1

Download de flyer

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier