stripes Icoon Over ons

Projectmanagement

We ontzorgen onze opdrachtgevers en begeleiden onze cursisten persoonlijk

Ontzorgen

Bij een succesvolle cursus zijn meerdere partijen betrokken, zowel binnen de organisatie van onze opdrachtgever als daarbuiten. Het leerdoel moet bepaald worden, er moet gekeken worden wat de juiste cursus is voor een cursist en dan moet alles ook nog georganiseerd worden. Een intensieve en tijdrovende klus. Wij kunnen u werk uit handen nemen door dit van a tot z voor u te regelen.

Persoonlijke begeleiding

Het leren van een taal vraagt een behoorlijke inspanning van cursisten. Als de cursist zich (nog) niet zo thuisvoelt in Nederland kan dat het leren belemmeren en de kans op voortijdige uitval vergroten. Met onze persoonlijke begeleiding richten we ons op de individuele behoeftes van de cursisten. Hierdoor zijn cursisten meer betrokken bij hun eigen traject en wordt voortijdige uitval voorkomen.

Online dashboard

Wanneer u kiest voor een maatwerkopleiding, wilt u verantwoording kunnen afleggen over deze investering. Daarvoor heeft u inzicht nodig in de voortgang van de cursisten. In Mijn TopTaal, ons unieke online leerlingvolgsysteem, heeft u alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar. Van intake tot presentie en testresultaten. Uiteraard met inachtneming van de privacywetgeving.

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier