stripes Icoon Onze aanpak

Theorie & Praktijk

In alles wat we doen worden theorie en praktijk geïntegreerd

De meest effectieve leermethode is leren door te doen of te ervaren. Bij TopTaal is daarom veel ruimte voor de praktijk. We brengen de praktijk in de les of de les naar de praktijk. Bijvoorbeeld met gastcolleges van mensen uit het bedrijfsleven of met excursies naar het bedrijfsleven.

Ook hebben we werkbezoeken met de cursisten afgelegd, onder meer aan  Sodexo en aan een Van der Valk-hotel. Margriet Breet, docent

Samenwerking

We werken nauw samen met andere partijen die actief zijn op het gebied van taal en participatie en met het bedrijfsleven. Ook (toekomstige) werkgevers kunnen invloed uitoefenen op de ontwikkeling van cursisten door met ons samen te werken.

Maatwerk

Onze lesprogramma’s zijn altijd maatwerk. We vinden het belangrijk dat het doel van zowel de opdrachtgever als de cursist wordt behaald. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan het definiëren van het leerdoel. Op basis daarvan ontwikkelen we de opleiding en zoeken we samenwerking met partners. Voorbeelden van leerdoelen zijn het vinden van een baan, het voeren van een gesprek met de leraar van de kinderen of het samenwerken met collega’s.

Evenementen
Werkmarkt Amsterdam

 

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier