stripes Icoon Over ons

Het team

TopTaal is sinds de oprichting in 2004 door Monique Deenik uitgegroeid tot een professionele organisatie met een vast team van 120 gedreven medewerkers en ongeveer 150 toegewijde freelancers.

TopTaal maakt onderdeel uit van de TopTaal Groep. De TopTaal Groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en  we hebben daarnaast kantoren in o.a. Veenendaal en Woerden.

Onder de TopTaal Groep valt ook ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer en de Stichting Leren Helpt!

Wat we doen bij TopTaal komt voort uit passie! Mijn drijfveer om docent te worden, komt uit mijn middelbare schooltijd. Ik voelde mij toen niet gezien en zeker ... Lees meer Lees meer over Wat we doen bij TopTaal komt voort uit passie!

 

Het Management Team bestaat uit:

  • Monique Deenik
  • Rogier Boddendijk
  • Simone van de Pol
  • Claudia Kalee
  • Bart Deenik
  • Barbara Leyen

 

 

 

Werken bij TopTaal
TopTaal groeit. We zijn continu op zoek naar professionals, samenwerkingspartners en natuurlijk freelance docenten. Mensen die onze passie delen en zich vol energie met ons willen inzetten om zo veel mogelijk mensen vaardig te maken in de Nederlandse taal.

Samen meer doen voor cursisten Je begrijpt de mensen om je heen, je kunt makkelijker vrienden maken en werk vinden. Dat gunt zij alle ... Lees meer Lees meer over Samen meer doen voor cursisten

 

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar informeel en open met elkaar wordt samengewerkt. Je werkt samen met collega’s die hart voor hun vak en oog voor kwaliteit hebben. We bieden de ruimte om nóg beter te worden in je vakgebied, waarbij we vanuit een pragmatische invalshoek open staan voor jouw visie.

 

 

Bekijk vacatures