stripes Icoon Over ons

Het team

TopTaal is sinds de oprichting in 2004 door Monique Deenik uitgegroeid tot een professionele organisatie met een vast team van 120 gedreven medewerkers en ongeveer 150 toegewijde freelancers.

Het team bij TopTaal maakt onderdeel uit van de TopTaal Groep. De TopTaal Groep en het team TopTaal hebben een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en  we hebben daarnaast kantoren in Woerden, Apeldoorn en Rotterdam.

Onder de TopTaal Groep valt ook ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer en de Stichting Leren Helpt!

Bekijk hier de vacatures van TopTaal

Wat we doen bij TopTaal komt voort uit passie! Mijn drijfveer om docent te worden, komt uit mijn middelbare schooltijd. Ik voelde mij toen niet gezien en zeker ... Lees meer Lees meer over Wat we doen bij TopTaal komt voort uit passie!

 

Het Management Team bestaat uit:

  • Monique Deenik
  • Simone van de Pol
  • Bart Deenik
  • Yvonne Kraak
  • Jeroen Bijman
  • Sven Flapper

 

 

 

 

 

Werken bij TopTaal
TopTaal groeit. We zijn continu op zoek naar professionals, samenwerkingspartners en natuurlijk freelance docenten. Mensen die onze passie delen en zich vol energie met ons willen inzetten om zo veel mogelijk mensen vaardig te maken in de Nederlandse taal.

Samen meer doen voor cursisten Je begrijpt de mensen om je heen, je kunt makkelijker vrienden maken en werk vinden. Dat gunt zij alle ... Lees meer Lees meer over Samen meer doen voor cursisten

 

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar informeel en open met elkaar wordt samengewerkt. Je werkt samen met collega’s die hart voor hun vak en oog voor kwaliteit hebben. We bieden de ruimte om nóg beter te worden in je vakgebied, waarbij we vanuit een pragmatische invalshoek open staan voor jouw visie.

Wil jij werken bij team TopTaal?

 

 

Bekijk vacatures

START NU MET JE TAALCURSUS!

Meer informatie? Klik hier